English

ADRES & TELEFOON

KVK-NUMMER: 57702632

Locatie

MET DE AUTO

Vanaf de ringweg A10 (West) neemt u de afslag S105 (Geuzenveld) richting Centrum. Ga na 400 meter rechtsaf de Jan van Galenstraat in richting centrum. Na circa 1500 meter slaat u rechtsaf de Willem de Zwijgerlaan in en rijdt u door tot aan de Admiraal de Ruyterweg. Hier slaat u linksaf de Admiraal de Ruyterweg op en volgt u de weg die vervolgens overgaat in de De Clercqstraat en daarna in de Rozengracht. Rijdt door totdat u aan linkerhand de Westerkerk ziet. Leopold Meijnen Oosterbaan advocaten bevindt zich in het rode gebouw op de hoek. Parkeren kan voor de deur of op de gracht. De ingang van het kantoor is op de Raadhuisstraat (rechts van de makelaars).

MET HET OPENBAAR VERVOER

Tram 13 of 17 vanaf Centraal Station, uitstappen halte Westerkerk. Loop een stukje terug tot over de brug, Leopold Meijnen Oosterbaan advocaten bevindt zich in het rode gebouw op de hoek, met de ingang op de Raadhuisstraat (rechts van de makelaars).

RECHTSGEBIEDEN

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:
a. Maarten Leopold staat geregistreerd op hoofdrechtsgebied Intellectueel eigendomsrecht;
b. Quirijn Meijnen staat geregistreerd op hoofdrechtsgebied Intellectueel eigendomsrecht;
c. Olivier Oosterbaan staat geregistreerd op hoofdrechtsgebied Intellectueel eigendomsrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.